Now Hiring:Are you a driven and motivated 1st Line Cloud Support Engineer?
yildiz-nephos

NephOS Systems olarak, Yıldız Holding ile gerçekleştirdiğimiz Microsoft Azure yönetilen hizmetler iş birliğini paylaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz!

Business / Genel / Success Story / Tips

NephOS Systems olarak, Yıldız Holding ile gerçekleştirdiğimiz Microsoft Azure yönetilen hizmetler iş birliğini paylaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz!

NephOS Systems olarak, Yıldız Holding ile gerçekleştirdiğimiz Microsoft #Azure yönetilen hizmetler iş birliğini paylaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz!

Gıda, Perakende, Kişisel Bakım, Gayrimenkul, Ambalaj, Arge, E-Ticaret sektöründe faaliyet gösteren ve çalışmalarıyla Türkiye’de sektöre öncülük eden yıldız Holding le gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile kurumun #dijital yol haritasında birlikte ilerliyor; hizmet sunmaya devam ediyoruz. Ülker, Şok Marketler Grubu, Godiva Chocalate gibi önemli kuruluşları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding’in tüm iş süreçlerinde uçtan uça, kuruma özgü ve sonuç odaklı projelerimiz ile Dijital dönüşüm ve Azure Teknolojilerine Entegre sürecine eşlik ediyoruz.

15 Uzman Microsoft Azure Mühendis ekibimiz ve 7/24 görev alan destek kadromuzla; Application, DevOps, Kubernetes, Security gibi birçok önemli alanda gerçekleştirdiği Azure Projeleri ile dijital dönüşüm yolculuğunda birçok katkı sunmaya devam ediyoruz.

NephOSystems olarak Yıldız Holding ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli işbirliğinden büyük mutluluk duyuyor ve tüm gayretlerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Dijital dönüşüm yolculuğunda sağladığımız bu başarıların birçok sektörde örnek olacağına inanıyoruz. Bu yolculukta NephOS Systems’i tercih ettikleri için tüm Yıldız Holding ailesine teşekkür ederiz.

#azure #microsoft #kubernetes #security #devops #managedservices #azureturkey

contact@nephosystems.com
http://nephosystems.com

Leave your thought here

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir