Now Hiring:Are you a driven and motivated 1st Line Cloud Support Engineer?
DevOps-GitHub1

#EMEA bölgesinde ilk ve tek! DevOps with GitHub Advanced Specialization yetkinliğine sahip Partner

Business / Genel / Success Story / Tips

#EMEA bölgesinde ilk ve tek! DevOps with GitHub Advanced Specialization yetkinliğine sahip Partner

#EMEA bölgesinde ilk ve tek! Microsoft Gold Partner’ı NephOS Systems olarak almaya hak kazandığımız #DevOps with #GitHub Advanced Specialization ile Dünya genelinde dördüncü, Türkiye Ve EMEA bölgesinde ilk ve tek DevOps with GitHub Advanced Specialization yetkinliğine sahip olmanın gururunu sizlerle paylaşıyoruz!

NephOS Systems Azure mühendis ekibimizin yoğun çalışma temposuyla yönettiği projelerimiz ve çalışmalarımızla yeni başarılar elde ediyoruz. Bugün, DevOps with GitHub Advanced Specialization ile Microsoft EMEA bölgesinde bir ilke daha imza attık. Kurulduğumuz günden bu yana, her zaman kendimizle birlikte Microsoft Ekosistemini de geliştirmeyi hedefleyen bir kurum olarak, Türkiye ve EMEA bölgesinde faaliyetlerimizle sağladığımız bu katkıların birçok gelişime zemin hazırlayacağına inanıyoruz. Bu misyonla çalışmalarımızı sürdürüyor ve hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu önemli başarımızın bir parçası olan başta Fatih Yücel, Rümeysa Ersoy olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyoruz.

NephOS Systems iş birliğiyle hizmet vermekte olduğumuz değerli müşterilerimize dijital dönüşüm yolculuklarında bize güvendikleri için teşekkür ediyor; birlikte çalışıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 
 

Gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen, bizlere inanan ve yol gösteren Ozgur CivekSherif El MahdiOsman Seckin KarabasHakki OgretmenCüneyt Batmaz‘a destekleri için başta Emre Dura ve Microsoft Türkiye Partner ekibine olmak üzere tüm Microsoft Ailesine teşekkür ederiz.
#azure #microsoft #devops #github Microsoft Partner Network #AdvancedSpecialization

contact@nephosystems.com
http://nephosystems.com

Leave your thought here

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir